Om oss

Helena Davidsson Nordelius

Koreograf/konstnärlig ledare

Tuva Nordelius

Dansare/webansvarig

Maria Volmerson

Dansare
Efter att ha avslutat sin koreografutbildning på dåvarande Danshögskolan har Helena koreograferat stycken för och med barn, unga och professionella dansare. I den koreografiska processen arbetar Helena mycket med bilder och vägen till dem har varit bred, med fördjupningar i Tai Chi och samarbeten med kompositörer som Göran Strandberg och Sven-David Sandström.
Arbetar på HDN Studio sedan 2015. Tuva Nordelius har studerat vid Iwanson International School of Contemporary Dance och har arbetat med koreografer som Caroline Finn, Katja Wachter och Ki Wöllner. Hon har koreograferat stycken som framförts på festivaler, events och nattklubbar runtom i Europa samt uppträtt i olika improvisationssammanhang i Stockholm, Berlin och München. Tuva har även undervisat, och hållit workshops, i modern och nutida dans och showjazz.
Anställd på HDN Studio sedan 2015. Maria Volmerson är utbildad på Dans och Cirkushögskolan, Stockholm samt vid Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Nederländerna. Hon har arbetat i kompanier som Regionteater Väst, Kompani Raande-Vo för koreografen Lena Josefsson, på Smålands Musik och Teater, med koreografen Ingrid Olterman, Linda Kapetanea och med Claire Parsons Co. Maria har undervisat i modern och nutida dans på Balettakademien och på Dans och Cirkushögskolan. Small Pleasures (2013) var Marias första produktion med Helena Davidsson Nordelius.
Rymden com Media © 2016