Om oss

Helena Davidsson Nordelius

Koreograf/konstnärlig ledare
Efter att ha avslutat sin koreografutbildning på dåvarande Danshögskolan har Helena koreograferat stycken för och med barn, unga och professionella dansare. I den koreografiska processen arbetar Helena mycket med bilder och vägen till dem har varit bred, med fördjupningar i Tai Chi och samarbeten med kompositörer som Göran Strandberg och Sven-David Sandström.

Anna Lafvas

Producent
Producent på HDN Studio sedan 2017.
Anna Lafvas utbildade sig på Danshögskolan på 80-talet och har tidigare jobbat med dans och scenkonst som pedagog och artist. Idag är det sälj och marknadsföring som är Annas specialområde och i sin yrkesroll som producent och kommunikatör får hon göra det hon älskar mest av allt - knyta kontakter, bygga relationer och representera bra scenkonst. Anna var med redan 2013 när Helena Davidsson Nordelius gjorde Small Pleasures, den produktion som ledde vidare till satsningen på en egen dansscen: HDN Studio.

Tuva Nordelius

Dansare/hemsideansvarig
Arbetar på HDN Studio sedan 2015.
Tuva Nordelius har studerat vid Iwanson International School of Contemporary Dance och har som dansare arbetat med koreografer som Caroline Finn, Katja Wachter och Ki Wöllner m.fl. Hon har koreograferat stycken och installationer som framförts på festivaler, event och klubbar runtom i Europa, samt arbetat med scenisk improvisation i Stockholm, Berlin och München. Tuva har även undervisat i modern och nutida dans och jazz.